Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alle de tjenester, der tilbydes, sparer penge, sparer tid eller blot tilføjer de nødvendige tilbehør til din virksomhed.

FINANSIERING OG FORSIKRING Renault Trucks

FINANSIERING OG FORSIKRING

Renault Trucks Financial Services tilbyder skræddersyede finansierings- og forsikringsløsninger direkte hos din distributør. Vi kender din aktivitetssektor og alle dets særlige forhold, så vi har pålidelige og tilpassede tjenester til kunder af brugte køretøjer. Desuden med en Renault Trucks finansielle løsning bevares din låneevne og din kontantstrøm. Find ud af, at vores off-balance- eller off-balance finansiering tilbud samt forsikrings tilbud i service sektionen af Renault Trucks website of your country.

EN PRODUCENTGARANTI OP TIL 24 MÅNEDER!

Ved afslutningen af kontrollen og inspektionerne kan vi garantere en bred vifte af brugte køretøjer på hele kørslen: motoren, gearkassen eller akslerne, som er de afgørende organer i din brugte lastbil.

Denne garanti er anerkendt af alle Renault Trucks forhandlere. Find alle dine fordele og andre tilknyttede tjenester i Renault Trucks Selection offer

 

EN PRODUCENTGARANTI Renault Trucks
BREAKDOWN OG TOWING ASSISTANCE

BREAKDOWN AND TOWING ASSISTANCE

For endnu mere ro i sindet forbinder vi Renault Trucks Selection garanti, nedbrydning og bugsering uanset årsag til nedbruddet (undtagen ulykke - se din kontrakt for detaljer), så du kan trækkes til nærmeste Renault Trucks distributør og grænse din nedetid.
Denne assistance, der styres direkte af fabrikanten, inkluderer traktor og trailer, og omkostningerne er dækket op til 3.500 euro i Europa (se kontrakt for detaljeret liste over dækkede områder).
Denne garanti er kun tilgængelig med Renault Trucks Selection tilbud.

TILSÆT DIN KØRETØJ MED VORES BREDE TILBEHØR

Når du vælger Renault Trucks, køber du mere end bare en lastbil. Ved at udstyre dit køretøj med tilbehør optimerer du rentabiliteten, dets robusthed, du forbedrer komforten og dens beskyttelse.
En bred vifte af tilbehør er til rådighed: Tagstativer, Fælge, Parkerings klimaanlæg, Blæsere, ... og meget mere i vores katalog!

To måder at vælge dit tilbehør på:
1. Kom nærmere din nærmeste autoriserede forhandler

2. Brug Renault Trucks e-katalog tilbehør: Leder du efter et specifikt tilbehør? Gå til resuméet på side 2 og gå til den ønskede kategori.

TILBEHØR
EKSPORT RENAULT TRUCKS

EKSPORT

Renault Trucks er forpligtet til at respektere miljøet for at give køretøjer, der mindst opfylder de lokale lovbestemmelser. Opgraderingen af vores brugte biler blev udviklet af vores ingeniører, samtidig med at køretøjerne sikres langsigtet. Et køretøj med en passende drivkørsel undgår risikoen for nedetid, sikrer god kundesupport og værdiansættelse af din investering.
Du eksporterer dit køretøj eller vil du købe en af vores lastbiler til eksport? For mere information, kontakt os venligst.

Forøg din rentabilitet med OPTIFLEET

Renault Trucks tilbyder Optifleet, flådestyringsløsningen til at hjælpe dig dagligt og reducere driftsomkostningerne. Du er permanent forbundet via webportalen www.optifleet.net.

Ved at spore køretøjer og drivere kan du køre din virksomhed i realtid og kontrollere dine hovedudgifter ved at modtage Eco Score-rapporter automatisk via e-mail. Optifleet er tilgængelig uden yderligere investeringer på det anvendte T, C og K-område og opererer på et ikke-bindende eller forudbetalingsbasis: for mere information http://www.renault-trucks.dk/optifleet/

 

OPTIFLEET RENAULT TRUCKS
OPTIFUEL SOLUTIONS RENAULT TRUCKS

OPTIFUEL SOLUTIONS

For at optimere dit budget ved at spare brændstof foreslår vi dig at indtaste en brændstoføkonomisk tilgang, uanset din køretøjs alder. Faktisk tilbyder vi dig enkle og effektive løsninger til dine brugte lastbiler: Optifuel Infomax, som er kompatibel med alle generationer af køretøjer, da Euro 2 giver dig mulighed for at analysere i detaljer din kørestil.

Optifuel Training er en effektiv og rentabel kørestræning siden de første kilometer.

For mere information, besøg venligst http://optifuel.renault-trucks.com/dk/