Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

RENAULT TRUCKS NETWORK

En bred vifte af køretøjer tæt på dig

Uanset om det er direkte hos et af vores brugte køretøjer eller hos en af vores Renault Trucks-forhandlere, har du mulighed for at finde den brugte ideelle traktor eller stiv til din virksomhed: kurer, regional transport, international, godstransport, vejgodstransport, tank, spand, byggeplads, site tilgang, temperaturstyret ...

RENAULT TRUCKS : Et netværk tæt på dig

Et netværk tæt på dig

Din brugte lastbil er anerkendt i mere end 1500 serviceniveauer verden over for at støtte dig hurtigt og effektivt, uanset hvor du er.

Til din tjeneste har vi specialiserede fagfolk udstyret med højtydende udstyr, der er tilpasset din køretøjs teknologi og regelmæssigt uddannet i nye produkter og diagnostisk software.

http://www.renault-trucks.net

DEALER LOCATOR

EN FORHOLD AF FORTROLIGHED

I tilfælde af nødvendighed svarer vores ekspert netværk af dig på 16 sprog for at sikre din hjælp og fejlfinding og garantere dig en servicekvalitet 24/7. Uanset hvor du er, bestræber vi os på at få din bil tilbage på vejen så hurtigt som muligt og udføre sin mission.

EN FORHOLD AF FORTROLIGHED RENAULT TRUCKS
OPRINDELIGE FORHOLDSREGLER RENAULT TRUCKS

ORIGINAL SPARE PARTS

Fordi vi ikke accepterer noget kompromis med kvaliteten af dit brugte køretøj, bruger vi kun dele konstrueret og godkendt til Renault Truck køretøjer. De er identiske med dem, der oprindeligt var monteret på dit køretøj og integrerer perfekt med deres omgivelser. Pålidelig, robust og certificeret producent, de er tilgængelige med det samme eller på bestilling i vores netværk.