Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS

HVORFOR VÆLGE USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS?

Når du vælger USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS, køber du meget mere end en brugt lastbil.

Used Trucks by Renault Trucks lover at sikre dig den bedste oplevelse med brugte lastbiler fra valg af lastbilen lige til afleveringen af køretøjet.

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS sikrer din succes.

MORE THAN A USED TRUCK

KVALITET

PRODUCENTSTANDARDER: Vi garanterer oprindelse, alder og kilometertal for din lastbil takket være producentdokumentationen. Vi gennemgår hvert køretøj via 200 inspektionspunkter inklusive tekniske og visuelle elementer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi renoverer dem med originale dele og holder os strengt til producentens fremgangsmåder og standarder.

PRODUCENTSTANDARDER
PRODUCENTGARANTI

PRODUCENTGARANTI: Med vores Selection Label garanterer vi nøglekomponenterne (drivlinje + efterbehandlingssystem) på køretøjet i op til 2 år eller 320.000 km. Du får også 2 års garanti på hver eneste reservedel monteret af en autoriseret forhandler. Garantiadministrationen er fuldt integreret i Renault Trucks-systemerne.

SKRÆDDERSYET LØSNING

STORT UDVALG: Vi giver dig adgang til et stort udvalg af køretøjer inklusive adskillige unikke skræddersyede tilbud, der passer til din forretning og dine behov, fra vores Used Trucks Factory. Vores ingeniører har konstrueret skræddersyede brugte køretøjer, valgt, testet, omdannet og certificeret i Renault Trucks Factory. Vi giver dig et bredt udvalg af tilbehør til at optimere din ydelse, sikkerheden, chaufførens komfort om bord og meget mere!

STORT UDVALG
TJENESTER MED MERVÆRDI

TJENESTER MED MERVÆRDI: Vi tilbyder dig en række forskellige tjenesteydelser for at optimere dit overskud og sikre langvarig ydelse af din investering. Vi giver dig oplysninger om brændstofforbrug og tjenesteydelser for konkrete brændstofbesparelser. Vi leverer skræddersyede finansierings- og forsikringstjenester, der passer til dine forretningsbehov, og får hurtigt din brugte lastbil ud at køre. Vores service- og reparationskontrakter er blevet udarbejdet til at give dig ro i sindet.

TILLID

NÆRT FORHOLD: Vi kender dig, og vi kender din forretning. Vi tilbyder dig den rigtige løsning, og vi hjælper dig med at holde din forretning i gang. Vi tager os af dig og dit køretøj, ligegyldigt hvor du er, med 24/7-support. Vi sikrer din succes, og vi vil aldrig svigte dig.

NÆRT FORHOLD
PROFESSIONELLE PERSONER

PROFESSIONELLE PERSONER: Renault Trucks-netværket består af uddannede eksperter og er udstyret med de sidste nye materialer til at levere rigtig og effektiv support. Vi genkender dit køretøj på ethvert af vores 1.100 servicesteder med dets detaljerede specifikationer, inklusive de potentielle opgraderinger, omdannelser eller garantier.