Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Renault Trucks P-Road

Den solide, alsidige lastbil, der passer til din virksomhed

Renault Trucks T P-Road er enestående, alsidige brugte langchassis lastbiler, der er omdannet takket være alt det tilgængelige skræddersyede ekstraudstyr.
Vores specialiserede tilpasningscenter, der er placeret i fabrikken i Bourg-en-Bresse, konverterer brugte trækkere til P Road langchassiskøretøjer. Vores eksperter bruger nye rammer og tilhørende forbindelser i den oprindelige trækker og laver alle nødvendige modifikationer for at opfylde de tekniske forventninger til køretøjets nye mission. De samme produktionsstandarder, der findes for nye lastbiler, anvendes til brugte lastbiler for maksimal kvalitet og robusthed.
Du kan forme din Renault Trucks T P-Road, så den passer til dine behov, og tilføje en masse ekstraudstyr: f.eks. brugertilpasset karrosseristruktur, brugertilpasset førerhus, trækkrog, eller vælg én af vores køretøjer, der står klar til brug med det samme. Med Renault Trucks T P-Road kan du gribe chancen for at få en alsidig partner til din daglige mission.
Dit køretøj kan serviceres hos alle vores 1100 servicepunkter, der allerede kender de detaljerede specifikationer, inklusive eventuelle opgraderinger og transformeringer. Hvor du end er, står vores netværk klar til at holde dig kørende!
 

RANGE T P-ROAD

 • 1.    T-serie, langchassis lastbil, EURO 6
 • 2.    4x2 standardkonfiguration, 11L & 13L
 • 3.    Brugerdefineret akselafstand (5600, 6000, 6500)
 • 4.    Nye rammer og tværvanger
 • 5.    Maksimalt udhæng

 

ET BRUGERTILPASSET PRODUKT, DER PASSER TIL ALLE TRANSPORTOPGAVER :

 • Brugertilpasset karrosseristruktur (køletransport, varevogn, sidepresenning, boxlift osv.)
 • Brugertilpasset førerhus (køreskole, standard, renovationsvogn)
 • Trækkrog
 • Tank < 400 l
 • Placering af bagklap
 • Reservehjul på bageste udhæng
 • Værktøjskasse
RANGE T P-ROAD

Robusthed

Renault Trucks T P-Road udvælges, kontrolleres og omdannes på Renault Trucks-fabrikken: nye rammer, nye forbindelser, maksimalt udhæng. Disse modifikationer, der er udført på fabrikken, sikrer kvaliteten og robustheden af Renault Trucks T P-Road. En lastbil, der aldrig svigter dig.
Renault Truck T P-Road er et typegodkendt køretøj med en drivline, som er dækket af fabriksgarantien.

En skræddersyet konfiguration, der passer til din virksomhed

Med Renault Trucks T P-Road tilbyder Renault Trucks køretøjer, der er alsidige og klar til omgående brug: landevejs- og regional transport, container, fragttransport, stål, træ samt sværindustri. Du kan konfigurere en Renault Trucks T P-Road med skræddersyet ekstraudstyr til at opfylde alle din virksomheds behov: akselafstand 5600/6000/6500, nye D560 540L brændstoftanke og D560 68L AdBlue-tanke, opbygget til brug ved flytning, temperaturtransport, kasse med 21/19 paller eller køreskolekørsel.

Tilgængelighed og nærhed

Uanset hvor du befinder dig, giver Renault Trucks-forhandleren dig adgang til det største brugtvognslager i Europa.
Hver Renault Trucks T P-Road er grundigt inspiceret med en liste på 200 kontrolpunkter ifølge producentens standarder og processer, før den omdannes på fabrikken.
Dit brugte køretøj vil kunne findes i systemet hos alle i Renault Trucks-forhandlernetværket. De kender alle opdateringer, tidligere modifikationer og reparationer. Hos hver enkelt forhandler står specialister til din rådighed, med kvalitetsudstyr, der er tilpasset til dit køretøj, og med originale reservedele, der kan understøtte dig i din daglige drift.